language

GASTRO ADVENTura

Opustite se, uživajte i okinite pokoju 'fotku' – ovo su lokacije za pravi božićni ugođaj!

Drvene adventske kućice, tisuće i tisuće lampica, drveni orašari, umjetničke instalacije, čarobni parkovi, ukrašene jelke, zabavna božićna glazba i mnoštvo nasmiješenih lica svih generacija – ovo je Advent na špici, gradskim punktovima koji postaju mjesta okupljanja na otvorenom za sve posjetitelje željne dobre zabave i tog predivnog adventskog raspoloženja.

Ledeni Park

Mjesto prvih kliznih koraka, srednjoškolskih ljubavi i nezaboravnih provoda s društvom začinjeno magičnim iskricama na tisuće sitnih božićnih lampica.

Fooling Around: Sparkling Edition

Terasa Oleander hotela Esplanade i ove će godine biti omiljeno mjesto za sve one koji si žele darovati sretne trenutke s daškom raskoši i elegancije.

Advent u prolazu

Već nekoliko godina za redom, najčarobnije adventsko ozračje u metropoli krije se u prolazu hotela Jägerhorn.

Slatki Zrinjevac

Dom Adventu, obiteljskim druženjima i prijateljskim okupljanjima, jedan i jedini Zrinjevac.

Fuliranje – Strossmayerov trg

I ove godine svojim zabavnim karakterom i netradicionalnim pristupom srca građana Zagreba i gostiju zavodi mali Advent na Strossmayerovom trgu.

EU Advent

Kućice, kućice, kućice – one ugostiteljske koje će biti spojene visećim dekoracijama i ukrašene svjetlećim zvijezdama na krovu, odašiljajući mirise bogate gastronomske ponude; one metalne ispred kojih stoje veliki orašari, pozivajući prolaznike da iskoriste savršeni okvir za fotografiranje.

Baš Naš Advent na Trgu

Svjetlost, igra boja i puno, puuuno božićnih dekoracija. Ovo čeka posjetitelje na Trgu bana Jelačića, koji će ih ove godine u sklopu Adventa Zagreb šarmirati atraktivnom i interaktivnom božićnom scenografijom.

Matoš & mačke

Caffe de Matoš već godinama njeguje prepoznatljiv štih i ugođaj starog Zagreba, a ove se godine pridružuje Lunarovim šarenim mačkama u Masarykovoj ulici te zajedno kreiraju pravu blagdansku atmosferu prepunu dobre glazbe, sezonskih zalogaja i toplih napitaka, koja će kulminirati dočekom Nove godine.