language
Advent u Zagrebu

Hoteli u Adventu

I hoteli su otvorili svoja vrata božićnoj čaroliji! Smjestila se ona u njihova predvorja i donijela božićna drvca i mnoštvo raznolikog božićnog dekora; inspirirala kuhare i kreirala neka nova, ali i vratila klasična božićna jela.

Uz to se iz hotela čuje i božićna glazba koja širi veselo raspoloženje svim posjetiteljima koji su u Zagreb došli uživati u božićnoj čaroliji.

Esplanade Zagreb Hotel

Hotel Esplanade smatra se jednom od najljepših zgrada u centru Zagreba, a u božićno vrijeme dobiva jedan poseban šarm.

Mövenpick Zagreb

Švicarska kvaliteta i hrvatska gostoljubivost opis je koji najbolje dočarava atmosferu u ovom novom zagrebačkom hotelu. Ovih blagdana Mövenpick Zagreb pripremio je posebnu adventsku ponudu s pregršt blagdanskih delicija i vesele atmosfere u sklopu The New Yorker Bara.

Amadria Park Hotel Capital

Ovog Adventa hotel Amadria ima jednu posebnu misiju: u ovim izazovnim vremenima ljudima vratiti božićni duh i dobro raspoloženje, kakvo je Zagreb uvijek imao kao vodeća adventska destinacija.

Hotel Le Premier

Kraljevsko uređenje interijera hotela Le Premier bit će još spektakularnije kad poprimi crvene, zlatne i zelene boje blagdanskih dekoracija.

Sheraton Zagreb Hotel

Tradicionalne adventske i božićne delicije interpretirane na moderan način, kuhano vino, kolači, slana jela, Piano bar i grijana terasa - ovo su samo neke od božićnih pogodnosti koje vas ove godine čekaju u Sheratonu.

The Westin Zagreb

Svijetla adventa spustit će se s Hrvatskog narodnog kazališta, produžiti do muzeja Mimare te obgrliti Westin, poznati luksuzni zagrebački hotel.

Hilton Garden Inn Hotel

Ljubav, mir, radost i nesebično pomaganje drugima obilježavaju to posebno blagdansko doba u Hilton Garden Inn hotelu u Zagrebu.

Hotel International

Zagreb je grad koji odiše jednom posebnom vrstom šarma, a misija hotela International ovog je Adventa prenijeti dašak tog šarma svojim posjetiteljima.

Hotel Jägerhorn

Hotel Jägerhorn najstariji je zagrebački hotel, a kao takav će njegovati stari duh grada uz klasični zlatni blagdanski dekor te nuditi mirnu blagdansku atmosferu svim posjetiteljima.