Božićna priča u Čazmi - SalajLand

Svake godine sve posebnija Božićna priča!

Like & Share

Kada?

29.11.2019. - 12.01.2020.

Više informacija

Obitelji Salaj pretvorila je svoje imanje u izdanje iz bajke ukrašavajući svaki centimetar božićnim lampicama. Ove godine imanje će biti okićeno s više od 4 milijuna lampica, a očekuje vas bogat program i gastronomska ponuda. Tradicionalno vas očekuje svakodnevni vatromet, animatori za najmlađe te veliko Advent selo gdje možete razgledati i kupiti razne domaće prehrambene proizvode, kao i razne rukotvorine i suvenire. Ovogodišnja Božićna priča sve će oduševiti svojom posebnošću i veličinom. Osim što je povećan broj lampica, povećana je i površina imanja koju možete razgledati. Družite se uz odličnu ponudu jela i pića, sudjelujte u stvaranju blagdanskog ugođaja i upoznajte se sa svim novitetima. Budite dio čarolije godine.

Radno vrijeme:

Svaki dan (uključuje i sve blagdane) 15.00 – 22.00

Cijena ulaznice: 40 kn (djeca do 7 godina u pratnji odraslih, invalidi, štićenici i odrasli s posebnim potrebama ulaznicu ne plaćaju)

 

PROMETNE INFORMACIJE
VLAKOMVlak Božićna priča na imanje Salaj u Grabovnici vozit će petkom i subotom od 6. do 28. prosinca 2019.  na relaciji Zagreb GK – Ivanić Grad i natrag. Petkom je polazak vlaka iz Zagreb GK u 17.22, a povratak u Zagreb GK je u 21.49. Subotom je polazak vlaka iz Zagreb GK u 14.58, a povratak u Zagreb GK je u 19.37.

Za vrijeme trajanja vožnje veselim i prigodno uređenim vlakom uz prigodne božićne pjesme Djed Mraz će djecu dodatno razveseliti prigodnim darovima.

Od kolodvora Ivanić Grad do imanja Salaj organiziran je prijevoz putnika autobusima.

Cijena prijevozne karte za dijete iznosi 90 kuna (s poklon paketićem), a za odrasle 95 kuna. U cijenu su uračunati prijevoz vlakom, prijevoz autobusom do Grabovnice, ulaznica i pratnja za ''Božićnu priču'' te dar za dijete u vlaku. Prijevozne karte mogu se kupiti na blagajnama zagrebačkoga Glavnog kolodvora.

Probudite božićni duh i doživite pravu božićnu bajku putovanjem u prigodno okićenom vlaku s brojnim lampicama.

Organizator HŽPP