Tin Express

Mališani tvrde da je brada Djeda Božićnjaka prava, a da se umjesto sobova vozi vlakom jer ima toliko darova da mu ne stanu u saonice. U okićenom vlaku uz prigodni program, djecu će i ove godine dočekati sveti Nikola i Djed Božićnjak.

Like & Share

Više informacija

HŽ Putnički prijevoz već 22 godinu organizira vožnje božićnog vlaka Tin-express.

Božićni blagdani i novogodišnji praznici vrijeme su radosti, darivanja i zajedništva. Osim darova, koje djeca s radošću očekuju pod borom, ti dani prepuni su smijeha, veselja, pažnje i emocija. Kićenje bora, šarene kuglice, lampice i kolači iz mamine kuhinje slike su koje ostaju u sjećanju, a zbog kojih božićni blagdani i novogodišnji praznici za mnogu djecu predstavljaju najljepše doba godine.

Ove godine božićni vlak Tin-express na zagrebačkom području vozit će od 30. studenoga do 22. prosinca 2019. na relaciji Zagreb Glavni kolodvor – Savski Marof – Zagreb Glavni kolodvor.

Vlakovi iz Zagreb GK polaze u 9.35 i 11.00 sati.

Cijena karte za dijete je 40 kn (uključuje dar za dijete), a za odrasle 30 kn.

Vikendima su vožnje u slobodnoj prodaji, a za vrtiće i škole radnim danima organiziraju se posebne vožnje.  

U okićenom vlaku oblijepljenom božićnim naljepnicama, uz prigodni program djecu će i ove godine dočekati sveti Nikola i Djed Božićnjak. Mališani koji su ranijih godina putovali božićnim vlakom tvrde da je brada Djeda Božićnjaka prava, a da se umjesto sobova vozi vlakom jer ima toliko darova da mu ne stanu u saonice.

Organizator HŽPP