language

VAU MIJAU ADVENT

Vlasnici kućnih ljubimaca i njihovi čupavi članovi obitelji, ali i svi oni koji uživaju u veselom lavežu i ljubavi kakvu samo ti prijatelji mogu pružiti, ove će godine iskusiti jedan drugačiji Advent.

Osim šetnje gradskim ulicama koje je zavilo božićno ruho, posjete dog-friendly muzejima te druženja u jednom od pubova, u ovo će radosno blagdansko vrijeme moći posjetiti i druge manifestacije koje su namijene upravo i samo njima! Zagreb je ipak pet-friendly grad i rado će osigurati potpuni blagdanski doživljaj i za male čupavce. Vau-vau-vau, sretan Božić!

PRAVA MJESTA ZA TEBE I TVOG ČOVJEKA

Cat caffe

Omiljeno je mjesto svih ljubitelja maznih mačaka i ukusnih, kreativnih napitaka.

02.12.2023. -07.01.2024. Cat caffe

Advent Wooftop Pawty

Zabavno? Da! Edukativno? Da! Ljubimci dobrodošli? Naravno da da!

02.12.2023. Time Out Heritage Hotel
Turistička zajednica grada Zagreba ne snosi odgovornost za odluke organizatora o promjenama termina, izvođača, programa ili za slučaj otkazivanja događanja. Sve informacije su podložne promjenama ili otkazivanju sukladno odluci pojedinog organizatora/nositelja projekta te svim epidemiološkim mjerama koje će biti na snazi u trenutku održavanja događanja/izvršavanja projekta. Molimo sve zainteresirane da se zbog svega navedenog dodatno informiraju na svim dostupnim platformama. Također, molimo sve posjetitelje da se prije dolaska na određeni program/koncert informiraju o broju mjesta, obzirom da je isti ograničen, te apeliramo na sve da se drže propisanih epidemioloških mjera i uputa Stožera.