language
Advent u Zagrebu

Zagreb Digital Nomad Jolly WrapUp

Od 9.12. – 12.12.2021. u Zagrebu će se održati druženje digitalnih nomada kao završnica uspješnog Tjedna digitalnih nomada održanog u lipnju i Ambassador projekta putem kojeg je Zagreb do sada bio domaćin digitalnim nomadima iz SAD-a, Južnoafričke Republike, Izraela i Singapura.

Rad online i potpuna sloboda kretanja. Život s pogledom na more u jednom trenutku, na planine u drugom. Život na mirnom seoskom imanju ili urbanoj gradskoj sredini. Nevjerojatna mjesta, učenje različitih kultura i putovanja po svijetu - ovo je život digitalnih nomada.

Digitalni nomadi iz cijeloga svijeta odabrali su upravo Zagreb kao svoj privremeni dom te se u hrvatskoj metropoli upoznaju s kulturom, jezikom, običajima, gastronomijom i načinom života naroda. U lipnju je održan i Tjedan digitalnih nomada sa zanimljivim panelima i radionicama, a pokrenut je i projekt Zagreb Digital Nomad Ambassador, u kojem su sudjelovali digitalni nomadi iz SAD-a, Južnoafričke Republike, Izraela i Singapura.

Za završnicu tih projekata idealno je vrijeme kad grad podno Sljemena doslovno blista - doba njegove najnagrađivanije i najuspješnije manifestacije, Advent Zagreb. Naravno da će onda posebnu pažnju posvetiti onima koji su, uz čitav svijet na raspolaganju, odabrali upravo Zagreb kao svoju destinaciju.

Učinit će to u periodu od 9. do 12. prosinca pomoću meetupa Zagreb Digital Nomad Jolly WrapUp, u sklopu kojeg će se održati paneli i razgled grada; upoznavanje njegove okolice, lokalnog načina života, tehnologije i bogate kulturne baštine; kušanje gastronomskih specijaliteta i razgledavanje prirode te naravno, aktivan način života u sklopu utrke Zagreb Advent Run.

Jedno je sigurno: Advent je sjajna platforma na kojoj Zagreb može prezentirati sve prednosti koje nudi kao idealna destinacija za život i rad digitalnih nomada u budućnosti.

www.digitalnomads.infozagreb.hr 

www.digitalnomad-croatia.eu 

#DigitalNomadsZagreb