language

HŽPP posebna adventska ponuda

HŽ Putnički prijevoz d.o.o. u razdoblju od 1. prosinca 2023. do 7. siječnja 2024. godine uvodi posebnu adventsku ponudu:

  • u dane vikenda (petak, subota i nedjelja) kupnju povratnih prijevoznih karata po popustu 50% od redovne prijevozne cijene. Popust se može koristiti od svih službenih mjesta na prugama HŽ-a do Zagreb GK u 1. i 2. razredu svih vrsta vlakova sukladno važećem voznom redu. 

  • od ponedjeljka do četvrtka od 16.00 do 24.00 sata, tj. zadnjeg vlaka s polaskom iz Zagreba, putnici će se besplatno prevoziti u gradsko-prigradskom prijevozu Grada Zagreba na relaciji Dugo Selo – Zagreb GK – Savski Marof.


Povratne karte uz 50% i 100% popusta kupuju se na blagajnama HŽ Putničkog prijevoza i u vlaku u slučaju da je blagajna zatvorena (djeca do navršenih šest godina prevoze se besplatno). Prilikom kupnje ili preuzimanja karte potrebno je izjaviti svrhu putovanja. Osnovu popusta činit će ovjerena prijevozna karta (s popustom 50% i besplatna) s datumom unutar roka valjanosti prijevozne karte. Kartu će putnik moći ovjeriti na putničkim blagajnama u zgradi Zagreb GK u radno vrijeme od ponedjeljka do nedjelje, te vikendom i blagdanom od 5.30 do 21.30 sati te u Centru za posjetitelje TZ grada Zagreba na Trgu bana J. Jelačića 11 (radno vrijeme ponedjeljak – petak od 9.00 do 21.00 sat), vikendom i blagdanom od 10.00 do 20.00 sati (Centar za posjetitelje bit će zatvoren na Božić i Novu godinu).