language
Advent u Zagrebu

HŽPP posebna adventska ponuda

HŽ Putnički prijevoz d.o.o. u razdoblju od 27. studenoga 2021. do 1. siječnja 2022. godine uvodi posebnu adventsku ponudu:

  • u dane vikenda (petak, subota i nedjelja) kupnju povratnih prijevoznih karata po popustu 50% od redovne prijevozne cijene. Popust se može koristiti od svih službenih mjesta na prugama HŽ-a do Zagreb GK u 1. i 2. razredu svih vrsta vlakova sukladno važećem voznom redu. 

  • od ponedjeljka do četvrtka od 16.00 do 24.00 sata, tj. zadnjeg vlaka s polaskom iz Zagreba, putnici će se besplatno prevoziti u gradsko-prigradskom prijevozu Grada Zagreba na relaciji Dugo Selo – Zagreb GK – Savski Marof.

*Napomena: u ponudi besplatnog prijevoza nije uključena relacija Zagreb – Velika Gorica i  Zagreb – Jastrebarsko. Građani koji bi putovali na navedenoj relaciji imali bi popust 50% u dane vikenda (petak – nedjelja).

Povratne karte uz 50% i 100% popusta kupuju se na blagajnama HŽ Putničkog prijevoza i u vlaku u slučaju da je blagajna zatvorena (djeca do navršenih šest godina prevoze se besplatno). Prilikom kupnje ili preuzimanja karte potrebno je izjaviti svrhu putovanja, a u povratku kartu ovjeriti u Centru za posjetitelje na Trgu bana Josipa Jelačića od ponedjeljka do petka od 09.00 do 20.00 sati te subotom, nedjeljom i blagdanom od 10.00 - 18.00 sati (Turistički informativni centar bit će zatvoren na Božić i Novu godinu) ili na informacijskom pultu HŽ Putničkog prijevoza na Glavnom kolodvoru u Zagrebu od 6:00 do 22:00.